Mai jos dorim să răspundem la câteva întrebări frecvente.

General

Este necesar bilet de trimitere pentru tratament medical?
În prezent nu este nevoie de bilet de trimitere, dar toată lumea este responsabilă de când, cum și cât timp face tratamentul.

Cine poate cumpăra bilet cu reducere?
Biletele cu reducere se eliberează: pentru copii între 3–14 ani. Pentru femeile de peste 60 de ani și pentru bărbații de peste 65 de ani pe baza de carte de identitate. Pentru elevi și studenți se eliberează pe baza de adeverință.

Se poate cumpăra la dvs. vouchere cadou?
Momentan, numai la receptie puteți să cumpărați vouchere, pe internet nu. Pentru mai multe informații puteți suna la telefon sau puteți întreba la recepție.

Piscine

Care este temperatura apei în piscina pentru copii?
Temperatura apei din bazinul copiilor este cuprinsă între 32-34 grade Celsius.

Sauna

Câte grade sunt într-o saună?
În general, o saună are 40-45 de grade și 100% umiditate la Wellness Center Praid.

Cât timp este recomandat în saună?
Nu petreceţi mai mult de 20 de minute în saună, dar dacă vă simţiţi bine, puteţi repeta acest lucru de două-trei ori. Între două şedinţe faceţi duş cu apă rece sau călduţă şi odihniţi-vă timp de 5 şi 15 minute.

Când nu este recomandată sauna?
În caz de hipertensiune arterială şi insuficienţă cardiacă, tulburări circulatorii sau boli febrile asociate cu senzaţie de rău, nu folosiţi baia de aburi. Folosiţi baia de aburi pe propria răspundere.

Infrasaună

Câte grade sunt într-o infrasaună?
O infrasaună are în general o umiditate de 45-65 de grade și o umiditate maximă de 15% la Wellness Center Praid.

Cât timp este recomandat în infrasaună?
Durata recomandată pentru utilizare este de 25-30 minute. După utilizarea infrasaunei este recomandat să faceţi duş imediat cu apă câlduță, pentru a elimina toxinele precipitate de pe suprafaţa pieli.

Când nu este recomandată infrasauna?
În caz de hipertensiune arterială şi insuficienţă cardiacă, tulburări circulatorii sau boli febrile asociate cu senzaţie de rău, nu folosiţi infrasauna. Folosiţi infrasauna pe propria răspundere.

Sauna finlandeză

Câte grade sunt într-o saună finlandeză?
O saună finlandeză are în general o umiditate de 45-65 de grade și o umiditate maximă de 30% la Wellness Center Praid.

Cât timp este recomandat în sauna finlandeză?
Nu petreceţi mai mult de 5-15 minute în sauna finlandeză, dar dacă vă simţiţi bine, puteţi repeta acest lucru de două-trei ori. După utilizarea infrasaunei este recomandat să faceţi duş imediat cu apă câlduță, pentru a elimina toxinele precipitate de pe suprafaţa pieli.

Când nu este recomandată sauna finlandeză?
În caz de hipertensiune arterială şi insuficienţă cardiacă, tulburări circulatorii sau boli febrile asociate cu senzaţie de rău, nu folosiţi sauna finlandeză. Folosiţi sauna finlandeză pe propria răspundere.


Share:
Stimate utilizator! Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru cea mai bună experiență posibilă.