Despre noiPraid 2015

image

Wellness Center Praid s-a deschis pe 3 iulie 2015.

Faimos despre mina de sare și posibilitățile de tratamente, Praid se află la doar câțiva kilometri distanță de renumitul Lacul Ursu din stațiunea Sovata. Centrul wellness din Praid este situat în apropierea Canionului de sare, clădirea se întinde pe o suprafață de 1900 mp, iar în jurul clădirii se mai află un teren de 7500 mp, curte interioară închisă cu locuri de parcare și iarbă verde.

Complexul a fost conceput pentru menținerea modului de viață sănătos. Oferă clienților dornici de un stil de viață sănătos oportunitate de relaxare și o gamă largă de servicii de wellness, care în viitor se vor suplimenta cu diverse proceduri de tratamente.

Centrul wellness dispune de două bazine mari, de 10x20m dimensiuni, unul cu apă dulce pentru înot și unul cu apă termală terapeutică, o piscină pentru copii de 8x3m, 2 jacuzziuri, saune, băi cu aburi, o sală fittness și vestiare.

Wellness Center Praid oferă posibilitate de relaxare, energizare și răsfăț pentru corp și suflet în orice perioadă a anului.


Share:
Stimate utilizator! Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru cea mai bună experiență posibilă.