Etichete: wellness

Termenul de finalizare a lucrărilor de renovare a fost prelungit!


Dragii noștri oaspeți,
Dorim să vă informăm cu respect că termenul de finalizare a lucrărilor de renovare a fost prelungit, astfel încât Centrul de Wellness Praid nu se va deschide anul acesta.Majoritatea lucrărilor au fost deja finalizate, însă deschiderea este așteptată după începutul anului 2024.

Data exactă a deschiderii va fi anunțată pe site-ul nostru, pe pagina noastră de Facebook și pe platforma noastră Google!

🙏 Mulțumim pentru înțelegere!

Munkalatok-2023


Pauză technică - de la 18 Septembrie 2023


Cu drag vă așteptăm în rândul oaspeților noștri până la data de 18 septembrie, după care va urma o pauză tehnică temporară.

Durata preconizată a lucrărilor este de 2-3 luni!

În cadrul facilităților noastre wellness, vă punem la dispoziție următoarele servicii: piscine termale ce îmbie la relaxare, o piscină cu apă dulce, un colț de joacă acvatic dedicat celor mici, jacuzzi-uri, băi de aburi, saune, o sală de fitness pentru cei dornici de exerciții, posibilitatea de a savura o baie în cadă și, nu în ultimul rând, terapii de masaj ce promit să vă răsfețe în totalitate.

PauzaTechnica-Septembrie-2023


Vacanță de vară - de la 17 Iunie 2023


☀️ În această vacanță de vară vă așteptăm pe toți, de la mic la mare, la odihnă, relaxare, reîncărcare, cu un program extins de la ora 10:00 la 21:00!

👉 Serviciile noastre: piscine termale, piscină cu apă dulce, piscină pentru copii, jacuzzi, băi cu aburi, saune, sală de fitness, baie în cadă și masaj.

Vacanta-de-vara-2023


Weekend Prelungit - 1-5 Iunie 2023


🥰 Nu-i așa că ar fi minunat dacă fiecare weekend ar avea 5 zile? Cât de frumos ar fi să ai mai mult timp pentru a petrece alături de familia ta?

🥳 Avem vești bune! În intervalul 1-5 iunie suntem deschiși cu program de vacanță, întrucât celebrăm Ziua Copilului și Rusaliile!

❤️ Te invităm să petreci momente deosebite alături de cei dragi în centrului nostru wellness!

Vacanta-Iunie-2023


Vacanță de Paște - 7-18 Aprilie 2023


Program special de vacanță!

Între 7 și 18 aprilie vă așteptăm pe toți, de la mic la mare, la odihnă, relaxare, reîncărcare, cu un program extins de la ora 10:00 la 21:00!

Vacanta-Scolara-Aprilie-2023